pool van creatievelingen +++ geen overhead +++ 1 tarief +++ honderden oplossingen +++ altijd helder

We werken intensief samen met zelfstandige creatievelingen. Grafisch vormgevers, illustratoren, autonome kunstenaars, muzikanten, regisseurs, (social) media designers, audio-visuele producenten en interieurvormgevers. Noem maar op. Allen hooggeschoold, van Kunst- en Filmacademie tot Rockacademie en Multimedia Design. Dat borgt kwaliteit in concept en vorm. Ze zweven als satellieten om studio baat heen. Dat maakt dat we altijd de beste en meest gepassioneerde artistiekelingen voor een opdracht inschakelen (‘best of breed’ principe). We drijven dus niet –zoals veel bureaus- op enkele art directors maar schakelen telkens de meest geschikte partijen in. Waarbij we zorgdragen dat we niet alleen de dingen goed doen, maar ook de goede dingen doen.

Kost dat veel? Nee. We hebben vaste prijsafspraken met al ‘onze’ mensen. En kennen zelf geen overhead. Je betaalt niet voor de ‘executive’, ‘jr’, ‘sr’, ‘traffic’, ‘strategie’, ‘directie’ en alle andere schakels die veel bureaus kennen. Studio baat staat voor 1 tarief, 1 contactpersoon, 1 kwaliteitsniveau en honderden verschillende oplossingen, vormen en uitwerkingen. Helder en duidelijk.

Open deur? We zijn zelf klant geweest van bureaus. Onderkennen dat je in elke fase in het proces meegenomen moet worden. Van hetgeen besproken is, de planning en de kosten. We hebben een broertje dood aan ‘de afrekening achteraf’. Dus altijd een heldere, bondige begroting vooraf en op tijd een seintje dat als je meer vraagt dat ook meer werk kost. En F = LB; factuur = laatste begroting.